Faste aktiviteter

Billard
Vi spiller billard hver mandag. Alle former for billard kan spilles. Kom og vær med.

Billedværksted
Vi maler hver onsdag. Medbring dine egne maleredskaber og få en hyggelig snak med de andre.

Bridge
Vi spiller bridge hver mandag. Kan du allerede spillet vil det være en fordel, men også nybegyndere er velkomne.

Café kl. 11-15
Kom og drik en kop kaffe eller te og få en sludder med de andre i huset. Det er muligt at bestille et stykke smørrebrød eller en bolle med ost eller pålæg til rimelige priser.

Gymnastik og kropsbevidsthed
Vi har et alsidigt program med udfordringer for alle. Vi gennemgår hele kroppen og afprøver og forbedrer vor smidighed og graden af kunnen for at holde os så friske som muligt. Vi bruger musik og hjælpemidler og afslutter med strækøvelser og afslapning. Måtte og/eller tæppe, bekvemt tøj og gymnastiksko vil være nødvendigt. Sluttes af med afslapning plus hyggelig kafferunde.

Herreværelset
Vi mødes en gang om måneden til en hyggelig frokost og en god snak.

Hobbyværksted
I Hobbystedet har vi et væld af forskellige maskiner og værktøjer, og du kan du komme og lave ting i træ, istandsætte gamle møbler eller reparere din gamle cykel. Hobbystedet er et åbent værksted, hvor du har mulighed for at benytte de forskellige maskiner og værktøjer. Hvis du er i tvivl om, hvordan man bruger en maskine, så spørg en af de andre. Husk at rydde op efter dig.

IT Hjælp ved Steen – hver onsdag
Har du problemer med din pc eller smartphone så kig forbi hver onsdag, hvor Steen vil forsøge at hjælpe dig.

Petanque
Når vejret er godt spiller vi petanque – ofte om mandagen

Ries Køkken
Rie laver god gammeldags mad til rimelige priser ca. en gang pr. måned.

Rummikub
Vi mødes hver onsdag og spiller rummikub. Hvis du ikke kender spillet, så lærer vi dig det.
Alle kan være med.

Salsa
Har du god energi og lyst til at danse til sydamerikanske rytmer, så kom og og dans latinsk salsa hos Dorthe. Alle kan  være med .

Sang og musik
At synge af hjertets lyst er formålet med dette hold. Du behøver ikke at kunne synge rent eller efter noder – du skal bare kunne lide at synge. Vi har sangbøger.

Slægtsforskning
Er du gået i stå med din slægtsforskning og skal vi hjælpe hinanden videre, så kom og vær med. Forudsætninger er ikke nødvendigt. Husk at medbringe din egen pc .

Smykkeværksted
Drømmer du om at lave dine egne smykker eller har du nogle smykker der er gået i stykker? På vores smykkeværksted kan du lære at designe dine egne smykker og lave dem selv. Der betales for materialer. Kig forbi, vi har det rigtig hyggeligt.

Strik
Vi mødes med vores strikketøj og har det vældig hyggeligt, mens vi strikker, hjælper og inspirerer hinanden.  I pindens rytme findes musik for sjælen.

Whist
Vi spiller whist hver torsdag – alle kan være med!

Løbende

Brugermøde for alle medlemmer
I dette forum har vi de bedste forudsætninger for at udveksle idéer og erfaringer og til at give feed-back på det der foregår i huset. For at udvikle, forandre og forbedre er det vigtigt, at vi alle forholder os til det der sker her, og giver vores mening til kende.
Brugermøder afholdes 2-3 gange årligt.

Fester
Vi holder fester flere gange årligt.
Sommerfest, høstfest, julefrokost, påskefrokost og husets fødselsdag. Hold øje med opslag i huset.

Vi spiser sammen
Afholdes en gang hver måned. Køb billet i huset til en 2 retters menu for kr. 55,- og mød andre 60+ til en hyggelig sludder over maden. Der er begrænset antal. Da det er et projekt med støtte fra kommunen er det ikke nødvendigt at være medlem af Gilleleje Aktivitetshus, så du kan tage din nabo eller venner med. Drikkevarer købes kontant i huset.

Workshops
Der bliver løbende afholdt workshops om alt mellem himmel og jord. Filtning, betonstøbning, naturdekoration og meget mere. Vi er meget åbne overfor nye ideér til workshops/kurser, som kunne have brugernes interesse.