Faste aktiviteter

Billard

Vi spiller billard mandag og onsdag. Alle former for billard kan spilles. Kom og vær med.

Billedværksted

Vi maler hver onsdag. Medbring dine egne maleredskaber og kom og bliv inspireret af de andre. Der afholdes løbende workshops med eks. portrætmaling.

Bridge

Hver mandag spiller vil bridge. Kan du allerede spillet vil det være en fordel, men nybegyndere er også meget velkomne.

Café

Kom og drik en kop kaffe eller te og få en hyggelig snak med de andre. Det er muligt at købe en frisksmurt bolle med ost eller pålæg til rimelige priser.

Gymnastik og kropsbevidsthed

Vi har et alsidigt program med udfordringer for alle. Vi gennemgår hele kroppen og afprøver og forbedrer vores smidighed og balance, for at kunne holde os så friske som muligt. Vi bruger musik og hjælpemidler og afslutter med strækøvelser og afslapning. Bekvemt tøj og gymnastiksko vil være nødvendigt. Vi slutter gerne af med lidt hygge og kaffe i cafeén.

Hobbyværksted

I vores hobbyværksted har vi et væld af forskellige maskiner og værktøj. Har lyst til at lave ting i træ, istandsætte gamle møbler eller reparere cykler, har vi plads og mulighederne. Hobbyværkstedet er et åbent værksted, hvor du har mulighed for at benytte de forskellige maskiner og værktøjer. Hvis du er i tvivl om, hvordan man benytter maskinerne, så spørg i huset. Husk at rydde op efter dig.

Petanque

Når vejret er godt, spiller vi petanque. Vi har et hold mandag og tirsdag.

Hanne & Ries Køkken

Hanne og Rie laver god gammeldags mad til rimelig priser, ca. en gang pr. måned.

Linedance

Mandag danser vi linedance. Pia fører os igennem dansen og vi nyder musikken og bevægelsen.

Salsa

Har du god energi og lyst til at danse til sydamerikanske rytmer, så kom og dans latinamerikansk salsa hos Dorte.

Sang og musik

At synge af hjertets lyst er formålet med dette hold. Du behøver ikke kunne synge rent eller efter noder - bare du kan lide at synge! Kom og bliv glad af musikken. Vi har sangbøgerne.

Smykkeværkstedet

Drømmer du om at lave dine egne smykker eller har du nogle smykker der er gået i stykker? På vores smykkeværksted kan du lære at designe egne smykker og lave dem selv. Der betales for materialer. Kig forbi, vi har det rigtig hyggeligt.

Sprogundervisning

Der arbejdes løbende på at oprette forskellige sproghold, så man kan få finpudset sine sprogkundskaber. Pt. har vi engelskhold, men vi søger underviser til tysk.

Strik/Hækling

Vi mødes hver onsdag med vores strikke- eller hækletøj og har det vældig hyggeligt, mens vi strikker og hækler, hjælper og inspirerer hinanden. Om du er garvet eller nybegynder betyder intet, der er plads til alle.

I pindenes rytme findes musik for sjælen.

Whist

Vi spiller whist hver torsdag - alle kan være med.

Yoga

4 dage om ugen har vi yoga med Fie. Hun hjælper os til at strække kroppen godt igennem, vi træner balance og smidighed og slutter af med dybdeafslapning.

Zumba

Zumba er en blanding af forskellige dansestile og aerobic og skaber bevægelse og glæde. Alle kan være med.

 

Løbende aktiviteter

Brugermøde for alle medlemmer

I dette forum har vi de bedste forudsætninger for at udveksle ideér og erfaringer og til at give feedback på det der foregår i huset. For at udvikle, forandre og forbedre er det vigtigt, at vi alle forholder os til det der sker i huset og giver vores mening til kende. Brugermøde afholdes 2-3 gange årligt.

Fester

Vi holder fester flere gange årligt. Sommerfest, høstfest, julefrokost, påskefrokost, husets fødselsdag og meget mere. Hold øje med opslag i huset.

Vi spiser sammen

Afholdes en gang hver måned. Køb billet i huset til en to-retters menu for 85 kr. og mød andre 60+ til en hyggelig sludder over maden. Der er begrænset antal. Det er ikke nødvendigt at man er medlem af Gilleleje Aktivitetshus for at deltage, så du kan tage din nabo eller en ven med. Drikkevarer købes i huset.

Workshops

Der bliver løbende afholdt workshops om alt mellem himmel og jord. Filtning, betonstøbning, naturdekoration og meget mere. Vi er åben over for nye ideér til workshops/kurser, som kunne have brugernes interesse.

Har du spørgsmål

Der bliver løbende oprettet nye hold og aktiviteter. Er du dygtig til noget og ønsker at lære fra dig eller er der noget du savner, så kom og tag en snak med os.

Hvis du har spørgsmål til os, er du meget velkommen til at tage kontakt via vores kontaktformular eller ved at ringe på tlf. 7249 7242 i vores åbningstid, som ligger mandag-torsdag fra kl. 10-16 og fredag fra kl., 10-13.30.

I er også velkomne til at kigge forbi i åbningstiden.